Dostava se vrši putem kurirske službe “Intereuropa” u roku 1-5 radnih dana za narudžbe zaprimljene radnim danom do 12h. Dostava se vrši na adresu koju je kupac naveo prilikom kupnje. Radno vrijeme kurirske službe “Intereuropa” za dostavu paketa je radnim danom od 08-16 sati.
NAPOMENA: naknadna promjena adrese nakon izvršenja narudžbe nije moguća.

Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu od 3,98 eur. Za narudžbe veće od 39,69 eur, dostava je BESPLATNA.

Svi proizvodi koji se nalaze na web shopu raspoloživi su i DOSTUPNI ODMAH.

Prilikom obrade narudžbe kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove narudžbe te će se putem SMS poruke obavijestiti o predviđenom terminu dostave. 

Dostavu vršimo samo na području Republike Hrvatske.

Naručeni proizvod pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Svojim potpisom pri preuzimanju, kupac potvrđuje da je preuzeo paket (ili pakete) u neoštećenom stanju. Nakon što kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja. Preporuča se da kupac pošiljku pregleda pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave, te da ih odmah reklamira dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbije preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti nama.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova. Nepreuzete pakete čuvamo u maksimalnom trajanju do  30 dana  obavijesti o preuzimanju, u kojem je moguće proizvod preuzeti. Nakon toga ugovor se smatra raskinutim i novac koji je plaćen za proizvod će biti vraćen.

Dostava se ponavlja isključivo po dogovoru s kupcem i uz plaćanje ponavljanja dostave unaprijed. 

NAPOMENA: Za vrijeme trajanja vremensko ograničenih promotivnih akcija, rok dostave može se produžiti za 2 do 3 radna dana.