fbpx
No products in the cart.

INFORMACIJE O NAMA

Više informacija o našoj tvrtci, misiji, viziji, našim vrijednostima i brendovima koje zastupamo.

O NAMA

Tvrtka Dr Pharma d.o.o. osnovana je 2012. godine. Kao ugovorni isporučitelj ortopedskih i drugih pomagala za HZZO (Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje) s radom započinje 2013.
Iako novi subjekt u ponudi medicinskih proizvoda u RH, tim stručnjaka Dr Pharma d.o.o. posjeduje dugogodišnje iskustvo u pružanju kvalitetnih usluga i roba iz područja humane medicine.
Osnovne djelatnosti tvrtke su zastupanje stranih proizvođača, veleprodaja, maloprodaja, distribucija, transport, edukacija i prezentacija medicinskih proizvoda. Također se bavimo savjetovanjem u projektiranju i opremanju medicinskih ustanova od bolnica do ordinacija, zavoda za psihički bolesne odrasle osobe, te domova za zbrinjavanje starih i nemoćnih osoba.
Iskustvo i vizije poslovanja, omogućili su tvrtci, da u kratkom vremenu postane zastupnik renomiranih svjetskih proizvođača medicinskih proizvoda kao što su: DeVilbiss Healthcare, Infopia Co. Ltd.,  Dr. Frei i A&D Medical.

De Vilbiss je vodeća kompanija u svijetu specijalizirana za dizajn, proizvodnju i marketing respiratornih medicinskih pomagala koje pokrivaju potrebe pacijenata u bolničkim ustanovama kao i kod kuće. Proizvodnja je prvenstveno stacionirana u USA te se distribuira u 100 zemalja diljem svijeta. Primarna linija proizvoda uključuje uređaje za dijagnostiku i terapiju poremećaja u spavanju, inhalacionu primjenu lijekova, stacionarne i prijenosne koncentratore kisika te aspiratore za kućnu upotrebu.
Više na: www.devilbisshealthcare.com

Infopia Co., Ltd. je kompanija osnovana 1996. godine s ciljem razvoja biosenzorne dijagnostike iz periferne krvi, a danas je jedan od najvećih svjetskih izvoznika najmodernijih biosenzora za mjerenje glukoze, HbA1c i kolesterola iz periferne krvi, koji svoje proizvode plasira na tržišta više od 100 zemalja svijeta.
Više na: http://www.infopia21.com/enNew/

Dr. Frei
Više na: https://dr-frei.com/

AND,  A&D MEDICAL je japanski proizvođač medicinskih mjernih instrumenata. Od 1977 godine kada je 13 japanskih inženjera osnovalo tvrtku, proizvode i patentiraju najsuvremenije mjerne tehnologije. Prvi u svijetu patentiraju oscilometrijsku metodu mjerenja krvnog tlaka.
Više na: https://medical.andonline.com/home

 

Naša misija je pratiti interese, potrebe i želje kupaca i korisnika, ali i trendove tržišta. Naša prednost je tim stručnjaka koji je sposoban reagirati brzo i efikasno za trenutačno ispunjenje svih potreba tržišta.


Naša vizija je profilirati se u tvrtku koja će biti prepoznatljva po vrhunskom timskom radu koji će biti u mogućnosti odgovoriti na potrebe i tržišta i pojedinca, brzo i efikasno, te doprinijeti razvoju tržišta i struke uvođenjem noviteta i s posebnim naglaskom na kvalitetu.

MISIJA

Naša misija je pratiti interese, potrebe i želje kupaca i korisnika ali i trendove tržišta. Naša prednost je tim stručnjaka koji je sposoban reagirati brzo i efikasno za trenutačno ispunjenje svih potreba tržišta. U svom razvojnom ciklusu svakodnevno aktivno pratimo sva područja potrebna za ispunjenjem ključnog cilja naše misije a to je USPJEŠNA SURADNJA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO!

VIZIJA

Naša vizija je profilirati se u tvrtku koja će biti prepoznatljva po vrhunskom timskom radu koji će biti u mogućnosti odgovoriti na potrebe i tržišta i pojedinca, brzo i efikasno, te doprinijeti razvoju tržišta i struke uvođenjem noviteta i s posebnim naglaskom na kvalitetu.

ZASTUPSTVA / DISTRIBUCIJA

DeVilbis

Infopia3

A&D MEDICAL